Ekstra udstyr til hundeejeren

2. februar 2023

Er du en af de personer, der for alvor er dyrenes, og især hundes bedste ven?

Så kan det være du har haft lyst til at udvide lidt på det personlige arsenal af hundeudstyr til din firbenede ven. Det kan også være du kender en sådan person, og gearer op til en fødselsdagsgave som både hund og ejer vil være fan af. Her får du i hvert fald tre gode idéer til ekstra udstyr til hunden.

Hundelem og -dør

Det første på listen over ekstra udstyr til den udvidede hundeejer, er en hundedør. Denne er en dør, der helt som navnet angiver det, er beregnet til at hunden kan benytte den. Hundedøren kan installeres i en almindelig dør, så man slipper for at skulle åbne døren hver eneste gang hunden vil ind og ud. Det giver altså en noget større frihed til både hund og ejer, og er dermed en perfekt udvidelse til hundens udstyr!

Lang line

De fleste anskaffer sig fra starten en helt almindelig hundesnor, således at hunden ikke løber for langt væk når man er ude at gå med den. Hvad der så kan blive en udvidelse til dette, er at skaffe en lang line, eller en meget lang hundesnor, så hunden får mere frihed. Det er især godt hvis ens have eksempelvis ikke er hegnet ind, men man gerne vil lade hunden få lidt frit løb alligevel. Så kan man sætte den lange line fast et sted og klipse hunden på den frie ende.

Fodringsmåtte

Sidst, men ikke mindst, kan du købe en fodringsmåtte til hunden. Disse er ofte lavet af silikone, og kommer generelt med mange forskellige farver og mønstre. Generelt bruges en fodringsmåtte til at stimulere hunden, og få den til at spise maden en smule langsommere, hvilket er skånsomt for både tænder og tandkød!