Skal du ud og rejse med dit kæledyr? Sørg for at dit kæledyr får en sikker transport

6. april 2022

Det er nu muligt at komme ud at rejse igen, og til denne rejse skal du selvfølgelig have din bedste, pelsede ven med.

Da tænker du måske, om det overhovedet er muligt at have dit kæledyr med på rejsen? Og selvfølgelig er det det. Der er heldigvis professionel hjælp at hente, når du skal have hjælp til transport af kæledyr. Det er nemlig ikke noget, du bare kan gøre selv, hvis du fx skal afsted med et fly. Derfor findes der professionelle folk som hos https://nanissen.dk/, der har mere end 40 års erfaring i transport af levende dyr. Tænker du, at det lyder som en fantastisk mulighed for dig og din bedste ven, kan du læse mere i denne artikel.

Dyretransport

Hos N. A. Nissen har de mere end 40 års erfaring indenfor transport af levende dyr. De har derfor prøvet at transportere mange forskellige slags dyr og ved derfor, hvordan transporten bør hænge sammen, så dyret får den bedst mulige oplevelse.

Det kan nemlig være stressende for et dyr at blive transporteret i så stort et omfang. Det er derfor en tryghed for dig, at du ved, at det er professionelle folk, som står for det. De fordele, som du kan finde, ligger selvfølgelig i erfaringen, men også i det, at transporten gøres så direkte og kort, som muligt. Derudover kan dyr i alle størrelser transporteres.

Derfor er det trygt for dit kæledyr

Når du benytter professionel hjælp til transport af kæledyr, kan du være sikret, at fragtpersonerne vil gøre alt for at være dyrets bedste ven. Du har nemlig mulighed for at give dit kæledyr en sikker og tryg transport, da N. A. Nissen blandt andet er medlem af Animal Transport Association og The International Pet and Animal Transportation Association.

Hertil vil du være sikret en gennemskuelig og åben kommunikation i forhold til den information, der findes i aftalen om transporten. Derudover er der en udførlig transportoversigt, hvor de tilhørende opgaver udarbejdes af meget erfarne mennesker. Samtidig bliver der under transport af levende dyr kun benyttet godkendte transportmidler.

Sådan kan du få hjælp til transport

Har du behov for hjælp til transport af dit kæledyr til udlandet – om du så skal på en rejse med din bedste ven eller skal flytte til udlandet – så kan du få det. Du kan blot ringe eller finde en kontaktformular på N. A. Nissens hjemmeside og få et skriftligt tilbud, som passer til dig.